Over dit blogje

Ik ben Marlies van Eck. Ik ben jurist bij de overheid en heb belangstelling voor ICT & bestuursrecht. Ik ben ook buitenpromovenda aan de Tilburg University en onderzoek de rechtsbescherming in de sociale zekerheid en belastingsector bij geautomatiseerd besluiten in ketens, onder begeleiding van profs Zouridis en De Waard.  Ik schrijf graag. Bijvoorbeeld als gastcorrespondent Data & Recht voor De Correspondent. Of in dit blog. Maar dat zijn mijn persoonlijk opvattingen.
Je kunt me bereiken op marliesvaneck@gmail.com
image

Advertenties

2 gedachtes over “Over dit blogje

 1. Dag Marlies,

  Wat een leuke verhalen schrijf je (ik had je blog eerder moeten vinden ;-)!

  Ik heb daar gelijk een vraag over. Ik ben docent aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys en geef op de onderwijsdag op 10 april een lezing over ICT in het juridisch werkveld en het onderwijs bij ons.

  Je hebt een aantal opmerkingen zo mooi geformuleerd, dat ik ze graag wil gebruiken tijdens mijn verhaal (uiteraard met ‘bronvermelding’). Vind je het goed als ik naar jou verwijs en een aantal opmerkingen gebruik?

  En als ik tijdens het voorbereiden nog ‘vragen’ krijg over het gebruik van ICT in de rechtspraak, zou ik dan nog zo brutaal mogen zijn contact met je op te nemen?

  Alvast bedankt!

  Groeten,

  Michael

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s