Marlies van Eck advies | training | onderzoek

training
Wilt u meer weten over artificiële intelligentie en welke mogelijkheden dit biedt? Wilt u weten welke juridische kansen er zijn bij de inzet van technologie? Wilt u weten hoe u de computer beschikkingen laat nemen en toch oog blijft houden op de burger? Wilt u weten hoe het recht in elkaar steekt? Marlies geeft lezingen of organiseert in company-trainingen op maat.

advies
Wilt u advies bij het automatiseren van uitvoeringstaken, data-gedreven werk of ketenproblemen? Smartcity, sensors, algoritmen, expertsystemen, regelhulpen of datamining, Marlies helpt u met haar gedegen en toegankelijke adviezen graag om technologie verantwoord en mensgericht in te zetten.

onderzoek
Of u nu wilt weten wat de huidige stand van de (internationale) wetenschap is op het terrein van technologie en bestuur, of een analyse nodig heeft over de kwaliteit van uw dienstverlening na de automatisering, Marlies onderzoekt dit graag. Zij levert u bruikbare en toegankelijke onderzoeksrapporten.
img_1140

mr. dr. Marlies van Eck is een expert op het gebied van artificiële intelligentie bij de overheid. En weet voor welke uitdagingen die overheid staat. Ze is thuis in de nieuwste technologie en in het bestuursrecht. Door haar scherpte en creativiteit ziet ze veel kansen bij het inzetten van technologie om burgers en overheid echt verder te helpen. Naast haar adviespraktijk is zij als docent en onderzoeker verbonden aan het eLaw instituut van Universiteit Leiden.

KvK nummer: 72139153

e-mail: info@marliesvaneck.nl

twitter: @MarliesEck

Advertenties